- evidence a objednávky surovin a zboží
- monitoring efektivity provozu, evidence objednaných a prodaných porcí
- tvorba nabídek
- komunikace se strávníky, včetně obsluhy pokladny a výdeje obědů
- denní dohled nad dodržování legislativních a firemních standardů
- vedení týmu 3 podřízených
- min. 2 roky praxe v gastronomii
- znalost práce na PC ( základní – word, excel, outlook)
- příjemné vystupování a prozákaznický přístup
- spolehlivost a chuť jít do práce srdcem
- zázemí velké, stabilní české společnosti
- zvýhodněné stravování
- zaměstnanecké benefity
- jistotu pravidelné mzdy 15. dne v měsíci
- příjemné pracovní prostředí a velmi příjemný a profesionální tým
- práce PO-PÁ pouze ranní směny (5:30 - 14:00 hodin)
- víkendy a svátky volno
- 2 týdny celozávodní dovolené v létě, 2 týdny přes Vánoce
- nástup možný ihned