• příprava a úprava pokrmů dle objednávek
• příprava regionálních pokrmů
M/Ž, SOU/SŠ, praxe v oboru (zkušenosti v zajištění chodu restauračního provozu), ideálně již praxe z Německa či Rakouska, znalost NJ min. na úrovni B1 (schopnost dorozumět se, němčina do kuchyně), pracovitost, zodpovědnost, spolehlivost
• dlouhodobé zaměstnání v rodinném 4* hotelu (Tyrolské Alpy)
• plat 2.500 EUR čistého/měsíc při nástupu (dle zkušeností možno po nástupu více)
• plus 13. a 14. plat poměrně
• pracovní doba 6 dní/48 hodin/týden
• stravování a ubytování zdarma
Letní sezóna od 1.4. do cca poloviny listopadu > zimní sezóna 25/26 navazuje od 15. prosince.
V případě vážného zájmu zašlete prosím svůj životopis v německém nebo anglickém jazyce.