• příprava jídel především regionální kuchyně
• využití čerstvých, zejména sezónních a lokálních potravin
• zodpovědnost za svůj úsek kuchyně
M/Ž, SOU/SŠ, praxe v oboru min. 3 roky (zkušenosti v restauračním provozu - ideálně přímo z Německa či Rakouska), alespoň částečná znalost němčiny (A2 - základní němčina do kuchyně), pracovitost, zodpovědnost, férový charakter.
• stálé zaměstnání v hezkém wellness hotelu (termální lázně) – Bavorsko, blízko českých hranic
• mzda 3.000 EUR měsíčně hrubého při nástupu (plus příplatky za víkend – cca 300 EUR/měsíc netto)
• pracovní doba 40 hodin/týden (5 dní v týdnu)
• ubytování samostatný hotelový pokoj 250 EUR, strava (snídaně a večeře) zdarma (platíte pouze daň z ceny stravy)
Dlouhodobá práce. Začátek práce duben 2025.
V případě vážného zájmu zašlete prosím svůj životopis.