Popis pracovní pozice:
- Příprava surovin a potravin rostlinného a živočišného původu.
- Součinnost při přípravě a expedici výrobků a pokrmů.
- Spolupráce při objednávání, přejímce a skladování zboží, příprava nápojů.
- Úklidové práce v gastronomickém provozu.
- Nerovnoměrné rozložení pracovní doby (pondělí – neděle, vč. svátků).
- max. 300 hodin/kalendářní rok v případě DPP nebo 20 hod/týdně v případě DPČ
Požadujeme:
- vyučení a praxe v oboru výhodou).
- Trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost.
- Zodpovědný přístup k práci, spolehlivost, samostatnost, pracovitost.
Nabízíme:
- Maximálně 100 hodin dovolené/kalendářní rok (nárok vzniká za podmínky trvání DPP/DPČ alespoň 4 týdny a odpracování alespoň 80 hodin).