- příprava surovin k výrobě stravy
- výroba jídel, příloh a teplých i studených nápojů
- obsluha kuchyňských strojů na výrobu pokrmů
- expedice stravy na tabletovém systému pro pacienty
- práce spojená s obsluhou distribuční a mycí linky
- přísné dodržování hygienických a protiepidemiologických předpisů
- výuční list v oboru kuchař, praxe v oboru vítána
- specializace na diety výhodou
- trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost
- časová flexibilita
- odpovědný a svědomitý přístup
- jednosměnný provoz (5:30–14:00) + jednou za 14 dní práce o víkendu
- práci u největšího zaměstnavatele v Pardubickém kraji
- pro odpočinek nabízíme 25 dní dovolené a dalších až 5 osobního volna
- široký výběr jídel v zaměstnaneckém restaurantu za dotované ceny
- příspěvek na penzijní připojištění
- místo výkonu práce v Litomyšli
- předpokládaný nástup ihned nebo dle dohody