sestavování podkladů dle požadavků nutriční terapeutky, kontrola přípravy - výroby stravování formou diet, kontrola teploty podávané stravy
o degustace a zapisování případných připomínek a jejich řešení do předtištěného formuláře
o pravidelné screeningové hodnocení nutričního stavu u každého uživatele a předání podkladů nutriční terapeutce
o ve spolupráci s nutriční terapeutkou stanovení odpovídajících nutričních hodnot pro dané uživatele dle jejich skutečných potřeb, odpovědnost za sestavení jídelních lístků a norem stravy tak, aby tato kritéria byla naplněna
o spolupráce s vedoucím kuchyně, přímé péče a zdravotním úsekem
o kontrola podávání nutridrinků, jejich skladování a objednávání, vše ve spolupráci s nutriční terapeutkou
Zam. výhody: 5 dní dovolené navíc, 3 dny sick days, podnikové stravování, zvláštní prémie, osobní ohodnocení, benefity z FKSP, po roční době určité prodloužení na dobu neurčitou
kontakt: e-mailem nebo telefonicky