Zaškolení v oboru Kuchař/ka a pracovní zkušenost ze stravovacího provozu.
• Schopnost týmové spolupráce a ochota nabídnout pomocnou ruku
• Nepůjde to bez zdravotní způsobilosti a trestní bezúhonnosti
Co Vás čeká?
• Příprava surovin pro výrobu jídel (studená a teplá kuchyně)
• Výroba a výdej běžných druhů jídel (připravujeme cca 500 obědů pro klienty a zaměstnance, součástí je i příprava celodenní stravy pro klienty tzn. snídaně, svačiny a večeře)
• Obsluha kuchyňských strojů
• Dodržování technologických postupů při vaření a hygienických předpisů a zodpovědnost za převzaté potraviny
• Budete pracovat v jednosměnném provozu 8 hod./den
• Pracovní doba je 5:00 – 13:30 hod. (vč. 30-ti min. přestávky na oběd)
Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.