odpovídá za řádný chod kuchyně
- vyhotovuje výdejky na jednotlivé dny, vede denní záznamy přípravy pokrmů a
odpovídá za množství vydaných porcí
- výroba běžných druhů jídel
- zabezpečuje výrobu teplých jídel a moučníků podle platných předpisů a směrnic
- rozděluje hlavní jídla strávníkům a dbá na estetickou úpravu pokrmů na talíři
- organizuje a provádí mytí nádobí a pravidelný úklid kuchyně a ostatních prostor
- dodržuje směrnici Ministerstva ČR o hygienických požadavcích na zřizování a provoz
zařízení společného stravování
- vyrábí technologicky náročnější teplá jídla, speciality studené kuchyně nebo samostatně vyrábí jídla v souladu se závaznými výživovými normami.
Výhody: zvýhodněné stravování, příspěvek na penzijní připojištění
Kontakt: e-mailem