Kuchař/ka v 7.PT
Požadujeme:
- Vzdělání v oboru gastronomie
- Praxe nutná
- Odbornost, pečlivost, důslednost
- Samostatnost, spolehlivost, pracovitost
- Zodpovědnost, loajalita
- Dobrý zdravotní stav
- Odolnost vůči stresu
- Bezúhonnost
- Zodpovědný přístup k plnění pracovních povinností
Náplň práce:
- Příprava pokrmů dle tradičních receptur české kuchyně
- Výroba a výdej běžných i technologicky náročných teplých jídel, pokrmů minutkové kuchyně a moučníků, včetně náročných specialit
- výroba složitých jídel a specialit studené kuchyně pro slavnostní příležitosti, bankety, recepce, školení a porady, a to jak na pracovišti, tak i na služebních cestách jedno i vice denních, a to včetně sestavování vlastních receptur
- Organizace práce při výrobě jídel spjaté s hmotnou odpovědností,
- Stanovování technologických postupů
- Spolupráce na přípravě a sestavování jídelního lístku a další
Směnnost:
- dvousměnný provoz,
- pracovní doba pondělí až pátek,
- zvláštní příplatek za směnnost, po zapracování osobní příplatek
- ranní směna 6:00 až 14:15 hodin, odpolední směna 13:30 až 21:45 hodin.
-
- K 01.01.2025 dojde ke změně platových náležitostí platných dle NV
-
Nutné doložit strukturovaný profesní životopis zaměřený na předchozí průběh zaměstnání. Životopis zasílejte na uvedený e-mail. S přihlášenými uchazeči bude probíhat pohovor.
dovolená 25 dní, 5 dní indispoziční volno, příspěvek na důchodové či životní pojištění, atd.
Zam. výhody: dovolená 25 dní, 5 dní indispoziční volno, příspěvek na důchodové či životní pojištění, atd.
Kontakt: telefonicky nebo e-mailem