• příprava a úprava pokrmů dle objednávek
• příprava regionálních pokrmů
• příprava mezinárodní kuchyně formou gurmánských menu k večeři nebo švédských stolů
M/Ž, SOU/SŠ, praxe v oboru min. 3 rok (zkušenosti v restauračním provozu), ideálně již praxe z Německa či Rakouska, alespoň částečná znalost NJ (schopnost dorozumět se, němčina do kuchyně), pracovitost, zodpovědnost
Na pocice Šéfkuchař a Zástupce šéfkuchaře je třeba praxe ve vedení kuchyně (zkušenosti v zajištění chodu restauračního provozu)
• dlouhodobé zaměstnání v luxusním 4* wellness a sport hotelu blízko českých hranic v Bavorsku
• šéfkuchař: plat od 3.500 EUR hrubého (cca od 2.300 EUR čistého pro daňovou třídu 1)
• zástupce šéfkuchaře: plat od 3.300-3.500 EUR hrubého (cca 2.200-2.300 EUR čistého pro daňovou třídu 1)
• kuchař: plat od 3.000-3.3000 EUR hrubého (cca 2.000-2.200 EUR čistého pro daňovou třídu 1)
• po zapracování možno více
• pracovní doba 5 dní/40 hodin/týden
• ubytování 150 EUR (jednolůžkový pokoj)
• nástup možný ihned
V případě vážného zájmu zašlete prosím svůj životopis v německém nebo anglickém jazyce.