Nástup dle dohody.
Pracovní náplň:
- samostatná práce v kuchyni, příprava jídel pro cca 60 strávníků denně,
- komplexní tepelná úprava pokrmů včetně expedice,
- tvorba vlastních receptur teplé kuchyně,
- provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech, dodržování bezpečnostních předpisů a zásad bezpečnosti potravin.
Požadujeme:
- pracovitost, spolehlivost,
- praxe ve stravovacím provozu - 2 roky,
- znalost české kuchyně s nadšením pro gastronomii.
Uvítáme:
- zkušenosti s vedením lidí se zdravotním postižením,
- empatický přístup, trpělivost.
Nabízíme:
- příjemné pracovní prostředí,
- zázemí stabilní organizace, benefitní program pro zaměstnance.
Vhodné také pro OZP/OZZ.
První kontakt e-mailem nebo telefonicky (Po - Pá).