CHARAKTER: přebírá suroviny a rozděluje práci pracovníkům kuchyně, podílí se na vaření denní nabídky jídel a cateringových akcí, mimořádných akcí, kontroluje a uvolňuje denní vyrobenou produkci do výdeje, prodeje, cateringové akce společně i s vedoucím provozu a kuchaři, za konečný výstup je plně odpovědný, spolupracuje na tvorbě jídelního lístku a plánu výroby - konzultace s vedoucím provozu, pracuje dle základních receptur (norem), technologické postupy pro teplou kuchyni, studenou kuchyni a vnáší inovaci dle požadavků na trendy ve stravování, vše v souladu s ekonomickými cíli, má plnou odpovědnost za svěřené hodnoty (výrobní inventář, potraviny), provádí inventarizaci skladu potravin, důsledně dodržuje hygienické a bezpečnostní předpisy, v případě potřeby provádí i ostatní práce spojené s bezproblémovým chodem menzy. DOVEDNOSTI a VZDĚLÁNÍ: střední odborné vzdělání s výučním listem - obor kuchař, praxe v provozu hromadného stravování výhodou, platný zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství, zodpovědnost, důslednost a spolehlivost, chuť pracovat a učit se novým věcem, spolupráce na nových recepturách a sezónních jídlech, flexibilita, kreativita, samostatnost. PRAC. POMĚR: 100% úvazek, jednosměnný provoz, první smlouva na dobu určitou v délce 1 roku, další prodloužení již na dobu neurčitou. NÁSTUP: ihned nebo dle dohody, mzd. zařazení B4 dle vnitř. mzd. předpisu, přiznání základního příplatku po zkušební době v návaznosti na hodnocení pracovního výkonu.
Zaměstnanecké výhody: podnikové stravování, 6 týdnů dovolené, dětský koutek.
Zaujaly Vás výše uvedené informace? Pokud ano, pošlete prosím strukturovaný životopis e-mailem na adresu: Zdenek Raichart, vedoucí menzy Harcov TUL, e-mail: zdenek.raichart@tul.cz, tel/mob:485 355 290, 734 872 434. Volné místo je od 10.04.2025 zveřejněno na úřední desce TUL (https://www.tul.cz/kariera/).