Kontakt: Sluka Jiří, tel.: 602 415 089, e-mail: personalni@bohemia-lazne.cz
- Vyučení v oboru není podmínkou; praxe v potravinářství min. 2 roky nutná.
- Znalost výroby knedlíků, příprava příloh k hotovým jídlům, znalost zhotovení teplých moučníků
- Spolupráce při objednávání, přejímce a skladování zboží.
- Součinnost při zajišťování hospodárnosti gastronomického provozu.
- Součinnost při přípravě a expedici výrobků a pokrmů.
- Výdej pokrmů studené a teplé kuchyně.
- Ošetřování kuchyňského náčiní a vybavení.
- Dodržování HACCP (Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů) a kritických bodů.
- Předběžná příprava surovin a potravin rostlinného i živočišného původu.
- Méně náročné pracovní úkony spojené s přípravou pokrmů
- Příprava nápojů.
- Úklidové práce v gastronomickém provozu.
- Směnný provoz (krátký/dlouhý týden)
personální stravování, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištěníprémie